Werken als beveiliger

Wil jij de sleutels in handen hebben?

Wij zoeken beveiligers die verder willen in de beveiliging. Zelfstandige, ervaren beambten, die zelf de sleutels in handen willen hebben. Die op zoek zijn naar afwisseling, maar dan wel vanuit een vaste basis. Ben jij vakbekwaam en ervaren, dan bieden wij je bij Consolid die vaste basis én die afwisseling.

Consolid Beveiliging is een uniek bedrijf. Een beveiligingsbedrijf met eigen ND-nummer en uniform, dat zich volledig specialiseert in het ondersteunen van ándere beveiligingsbedrijven. Wij hebben géén eigen objecten, maar werken voor álle grote beveiligingsbedrijven in Nederland.

Wij zijn lid van de VPB en volgen de CAO van de VPB. Wij werken sinds 1993 landelijk, vanuit een hoofdkantoor in Amsterdam. De bedrijfsleiding en planning zijn in handen van ervaren mensen uit de beveiliging. Consolid is een ECABO-erkend leerbedrijf.

Werken bij Consolid

Je krijgt een intake bij een ervaren selecteur. Jouw wensen aangaande het soort werk en samenwerking met de planning komen uitgebreid aan de orde. Voor Consolid ga je aan de slag bij wisselende opdrachtgevers. Dat kan voor langere periodes zijn, op basis van detachering. Ook de ad hoc inzet komt bij ons voor, op bij de opdrachtgevers opengevallen plaatsen in hun bezetting. Dat kan uiteraard van alles zijn, maar dat houdt het lekker afwisselend! Je hebt over deze inzet dagelijks contact met de planning in Amsterdam.

Om dit te kunnen moet je een gediplomeerd en ervaren beveiliger zijn, in bezit van eigen vervoer. Ook vragen we veel van jouw flexibiliteit. Uiteraard moet je beschikken over een flinke dosis zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit.

Voldoe je aan dit basisprofiel, meld je dan bij Consolid voor een goed gesprek over jouw toekomst. Of kijk bij de vacatures die we op dit moment hebben.

Wij hebben regelmatig vacatures in Nederland: Actuele vacatures beveiliging Nederland

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam